tirsdag 29. mai 2007

10 dager igjen :-)

Her er det nedtelling for fullt, og i Oslo er det litt stress om dagen!

Huskelista over ting jeg skal ha er allerede blitt en liten bok, og kartet på pc'en begynner å bli usynlig for alle butikker og steder vi har merket av :-) Morsomt med et kartprogram på pc, som beregner avstander og merker av de stedene vi har lyst til å stikke innom.

Kvelden i går ble brukt til å merke av diverse attraksjoner i Las Vegas, og steder vi bare må se! Og, en av de tingene vi bare må se er sjokolade-fontenen på Bellagio Hotel. Den er visstnok helt unik, og rimelig stor! Vi har, også, snakket om å se et av showene som går i Las Vegas. Men, om vi får tid til det blant alt annet vi får sett, tja, det er neimen ikke sikkert :-)

Det finnes også en ultra unik stempelbutikk i Las Vegas. Og, DEN må vi bare innom! Ikke noe diskusjonstema, som Finn pleier å si... hi hi hi

I Skien har pakkingen startet for fullt, og det er jo ikke bare Inger som må pakke. Gutta skal jo opp til mor, og de trenger også en del klær og ting med seg. Mor gleder seg til besøk, og har allerede planlagt fisketurer og turer opp på hytta :-) Så, jeg tror ikke det skal bli en kjedelig stund der oppe!

Ingen kommentarer: