søndag 20. mai 2012

Hula-show med "open bar"

Lørdagen ble roligere enn vanlig, og det var kun avslapping ved poolen og vasking av litt klær som foregikk det meste av dagen. På kvelden gikk turen til Mariott og Hula-dansing med buffee og "open bar". Vi betalte litt ekstra for å sitte på de fremste bordene, og ble plassert sammen med to par fra Los Angeles og et par fra Ohio. Det ble skravling og latter, og noen Mai Tai...


Maten var helt ok, og her fikk vi endelig smakt på noen spesialiteter som helstekt gris og litt ymse annet som vi aldri kommer til å huske navnene på...allerede glemt :-) Her bæres den helstekte grisen rundt, slik at publikumet fikk se... (litt makabert, men dog veldig Hawaii'sk)


Showet var kjempe bra, og jeg skulle ønske jeg likte musikken litt bedre... Men morsomt å ha sett det, og med havet som kulisse ble bare alt helt magisk!I morgen er dagen kommet for helikopter tur rundt på Maui, og jeg vet iallefall EN som gleder seg som en liten unge til han skal opp i et helikopter UTEN dører...! Vet ikke om undertegnede gleder seg like mye, men alt MÅ prøves :-)

Ingen kommentarer: