mandag 14. mai 2012

Tilvending til Hawaii-tid...

...tok noen dager, men vi begynner å komme i gjenge nå. Heldigvis! Ikke så altfor mye å gjøre kl.02 på natta her i Honolulu, foruten å sitte på stranda og se ut i mørket :-) Eller drikke seg snydens...

De siste dagene har gått med til å cruise rundt i Mustangen, og vi har vel vært på store deler av øya nå. Fantastisk flott landskap, og ikke minst variert! Du kjører fra svidde slettelandskap til herlige hvite strender, og ikke minst frodige fjellsider med tett jungel.

Her er noen bilder fra kjøreturene våre...


I dag kjørte vi blant annet innom Dole Plantasjen og lærte mer om ananas-produksjon :-) Visste du at det faktisk tar 18 måneder før ananasen er klar for høsting? Hi hi! Ikke værst å lære noe samtidig som man er ute på tur...!


Ikke bare dyrker de ananas på denne plantasjen, men de hadde alt fra papaya, bananer, etc etc. Og så mange flotte planter og blomster de hadde. Disse bilene er tatt med det lille kameraet, så det blir litt begrenset hva man tar bilde av. Gleder meg til å sette meg ned å se hva jeg tok av bilder med Canon-kameraet. Gikk og tok bilder hele tiden, og glemte helt å høre på de forskjellige beskjedene på headset'et :-) Dere vet jo hvordan jeg blir når jeg først blir i foto-transe...hi hi!
Vi har tilogmed fått strukket tiden til et par måltider, og jeg vet ikke helt om jeg skal vise disse bildene... Eller, det vil si.... Michaela, dette var for deg :-) Savnet ditt selskap på Bubba Gump og Outback gitt :-)

Bubba Gump's marinerte reker... nam nam nam!


Og "blooming onion" og "blue cheese salad" på Outback...


...som sagt, det eneste som manglet her var Michaela og en Margarita :-)1 kommentar:

Gry sa...

Fantastiske bilder - det ser helt herlig ut!! Kos dere masse :o)
Hils Finn!

Klem