lørdag 2. juni 2007

6 dager igjen :-)

I dag har faktisk dagen gått med til noe helt annet enn å tenke på ferien, både her i Oslo og i Skien. Finn og jeg har ryddet og vasket, og ryddet og vasket enda litt :-)

I Skien har også rengjøring stått på planen, samt klipping og raking av gress. Det er heldigvis noe vi slipper i Oslo, siden vi bor i 9. etasje :-)

Nå har Finn og jeg kost oss i solen på terrassen med reker og litt hvitvin, og snart kommer besøk for kvelden. Kjetil, Finn og jeg skal nemlig la konkurranse-innstinktet komme frem i kveld :-) Det er jungel- og musikkbuzz som står på planen!

Nede på gårdsplassen leker og skriker ungene, og der er det latter hele dagen. Ja, stort sett! Det eneste som ødelegger idyllen, er mødre som står i 10. etasje og roper og kjefter på barna nede på gårdsplassen.

Ungene, i Skien, har løpt rundt i hagen i hele dag, og stortrives i fin været! Og, Per Arne har brukt dagen til helikopter-flyging!

I morgen natt drar Finn til Washington D.C., og vi sees ikke før på fredag i "sunny" California. Forhåpentligvis "sunny". Nå som solen og varmen kom til Oslo, så håper jeg at vi får minst like fint vær som det er i Norge. I dag, er det virkelig første dagen vi har kunnet si "nå, nå er det sommer".

Åh, Norge er så deilig om sommeren :-) Elsker Oslo om sommeren! Det myldrer av liv, og cafèene er fulle av øldrikkende mennesker! Det må da være tegn nok på at sommeren har kommet :-)

Ingen kommentarer: