lørdag 9. juni 2007

San Fransisco lørdag 9. juni...

Da var denne dagen over, og vi er tilbake på hotellet! Rimelig slitne og trette alle sammen, men det har vært verdt det! Dagen har vært minnerik, og vi har fått sett og oppleve en del! Litt shopping har det også blitt :-)

San Fransisco er en fantastisk flott by...













Det første vi gjorde i morges, etter en særdeles dyr frokost-buffeet på hotellet, var å ta "cable car" ned til havna. Her står Inger og Finn i kø...














Connie fikk stå helt foran på siden av vogna i riktig San Fransisco-stil. Turen var kjempe flott, og luftig! Litt skummelt nedover bakkene, siden bremseklossene var av tre...

Her har dere bilde av en "cable car"...



















Litt vanskelig å forklare hvor bratt det er, men det kan jo forklares med at det noen ganger føltes ut som om vi kjørte en "roller coaster". Fantastisk utsikt i alle retninger, og vi er litt forundret over at de i hele tatt har funnet på å bygge på alle disse toppene :-)

Her er vi på toppen av bakken, før nedstigningen til havna! Med utrolig flott utsikt til Alcatraz...



















Vi ruslet en tur nede på havna, også! Det ble ikke sånn kjempe lenge, siden det har blåst kaldt i hele dag! Tempraturen har ligget på 17 grader, så det har vært litt skuffende.

Her er Inger og Connie med Alcatraz i bakgrunnen...













Vi tok også turen innom Fisherman's Wharf, på vei til vårt utvalgte lunsj-sted... Nemlig Hard Rock Cafe! Deilig mat, og masser å se på :-)



















Etter litt sightseeing rundt omkring i San Fransisco-området med bil, kjørte vi over Golden Gate Bridge. Kult bru, med fantastisk utsikt :-)



Vi tenkte å avslsutte dagen med et besøk til Mythbusters, men man kan vel kalle det en bomtur :-) Fant adressen på internet, og tenkte svippe innom for et par bilder. Ha ha ha...det eneste som fantes på den adressen var et tomt lagerhus, og ingen Mythbusters-skilt eller noe annet! Vel, vel...vi prøvde iallefall :-)

Nå er det tid for bussan lull her! Vi skal tidlig opp imorgen, siden vi har en rimelig lang biltur foran oss! Turen går til Las Vegas :-)

1 kommentar:

Janne sa...

Å er ikke misunnelig jeg ;)

Fint og se dere har det bra. Hewr er det godt og varmt. 31 grader i skyggen. Ikke for ingenting dalen her blir kaldt gryta;o)

Dere får fortsatt være flinke til å oppdatere oss med både skriv og bilder :)

Kose dere videre!

Klem fra
Janne