tirsdag 12. juni 2007

Fra Las Vegas til Los Angeles :-)

Så har vi ankommet "englenes by"!

Las Vegas ligger bak oss, og vi er klare for nye opplevelser og inntrykk! Veien fra Las Vegas var drøy og kjedelig, og heldigvis er den nå tilbakelagt! Ørken, sand og lange sletter er alt man ser, og det er ingen ende på noe! Har man kjørt dit en gang, så har man sett alt :-)

Vi retter en stor takk til de som har funnet opp gps i bil! Den har enkelt dirigert oss gjennom 12 felts veier og masse trafikk! Vi tok den planlagte LA-shoppingen på vei inn i byen :-) Det ble Tall Mouse og Scrappin the Hills, i tillegg til Heli Hobby! Det er nok Finn som har brukt desidert mest penger i dag, men så har han også handlet for både Per Arne og Anders!

Det har ikke blitt så mye fotografering i dag! Men, noe har det blitt!

I det vi ankom California state var det storkontroll! Heldigvis så slapp vi rett igjennom! Vi ble ikke helt klok på hva de sjekket bilene for, men tror det var landbruksvarer... Bare man ser inspeksjon i USA, så skjelver vel de fleste....hi hi hi!



Vi har snirklet oss gjennom 12 og 14 felts veier i dag, og det var virkelig noe annet enn norske veier! Men, vi er skuffet over standarden på veiene! Det bråker og det rister, og ikke festelig i det hele tatt :-)



Tall Mouse er som Jo Ann butikkene! Vi fikk anbefalt denne av Silje, og vi må virkelig si at den sto opp til forventningene! Connie har endelig funnet en veske til skjæreren sin, og det ble litt utstyr til meltingpoden og diverse andre ting! Denne butikken kan virkelig anbefales! Vi var på den i Yorba Linda, men det finnes to stk butikker til i LA området!



Mens Inger og Connie gikk og kikket, hørte vi plutselig latteren til Finn. Se hva han fant... :-) Midt innimellom rammer og bilder, dukket det opp et kjent bilde! Et puzzlespill bilde av bryggen i Bergen...hi hi hi! Hva i huleste gjør et puzzlespill av Bergen i en hobbybutikk i en liten forstad til LA :-) Morsomt!!!!!



I morgen står Disneyland parkene på planen! Connie er i ekstase, og gleder seg som et lite barn :-) Det blir nok en del mer fotografering i morgen enn det det har vært i dag! Så, stikk innom bloggen imorgen :-)

Kjempe koselig med kommentarer fra dere :-)

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hallo på dere
Forstår at dere har det kjempefint. Vi skulle gjerne vært med dere, men vi skal snart "over"!.
Dere må hilse Mickey Mouse og vennene hans fra oss på Falkum
Glad i dere. Mange klemmer fra Dadda og Lotti

Janne sa...

Kose dere i dag da. I Disney land og greier. Fint dere tar masse bilder. Vil se alt når dere kommer hjem :oD Ta gjerne med en liten suvenir til meg ;o)

Masse klemmer fra oss på Rjukan

Anonym sa...

Hvordan går det med crocs handligen da Inger??? Lyst på råsa jeg plutselig......teller ned dagene jeg nå!!! :-)